Kohti älykkäämpää maailmaa

IBM PureSystems

Asiantuntijuutta. Valmiiksi pureskeltuna.

Ota yhteyttä: Juha Jauhiainen

Puhelin 351-1-881-2137

Email

Yleiskuvaus

Älykkäästi integroituvissa järjestelmässä yhdistyvät yleiskäyttöisen järjestelmän joustavuus, pilvipalveluiden helppous ja laitteen yksinkertaisuus, mikä muuttaa täysin yrityksen tietojärjestelmien elinkaaren.

Miellyttävä käyttökokemus


Yrityksen tietojen muuttuessa yhä monimutkaisemmiksi tarvitaan yksinkertainen ratkaisu niitä käsittelevien tietojärjestelmien hallintaan. Älykkäästi integroituvat järjestelmät muuttavat tietojärjestelmien elinkaarta perusteellisesti, sillä ne auttavat säästämään kustannuksia, aikaa ja resursseja sekä nopeuttamaan innovointia yrityksessäsi.

Hankinta

Tarvitset vain yhden järjestelmän, jolla on yksi tuotetunnus. Kaikki osat on ennalta valittu ja asennettu, joten monimutkaista kokoonpanoa ei tarvita.

Käyttöönotto

Ennalta määritetyt ja käytäntöjen avulla hallittavat alustapalvelut, kuten välimuistitallennus, toimintojen siirto vikatilanteessa, kuormitusten tasaus, tietoturva- ja sovelluspalvelut sekä tietokanta- ja yhteysohjelmistot.

Hallinta

Automatisoitu ja käytäntöihin perustuva infrastruktuurin hallinta, kattaen laskenta-, tallennus- ja verkkoresurssit.

Tuki

Automatisoitu ja käytäntöihin perustuva infrastruktuurin hallinta, kattaen laskenta-, tallennus- ja verkkoresurssit.

Sisäänrakennettu asiantuntijuus

Asiantuntijoiden toimintamallien hyödyntäminen ja automatisointi – infrastruktuurista sovellukseen – IT-toimintojen käyttöönoton ja hallinnan helpottamiseksi.

Integroitu rakenne

PureSystems-järjestelmässä on integroidut ja viritetyt laitteisto- ja ohjelmistoresurssit valmiiksi kuormituksia varten optimoituina.

Myöhästyneet ja yli budjetin menevät IT-projektit

Tämänhetkinen arvio USA:ssa ja muualla maailmassa käynnissä olevista IT-projekteista, joiden kustannukset ovat ylittyneet ja toimitus myöhästynyt

Kustannusylitys

Myöhästynyt toimitus

25 %

25 %

34 %

25 %

Käynnistä interaktiivinen esitys

USA

Muu maailma

IBM:n tilaama tutkimus, jonka on toteuttanut Forrester Consulting