Kohti älykkäämpää maailmaa

IBM PureSystems

Asiantuntijuutta. Valmiiksi pureskeltuna.

Ota yhteyttä: Juha Jauhiainen

Puhelin 351-1-881-2137

Email

Paranna tietojärjestelmien tehokkuutta

Monet organisaatiot kääntyvät IBM PureSystems -tuoteperheen puoleen, kun tavoitteena on pienentää kustannuksia. Tämä toteutetaan yhdistämällä infrastruktuureja ja sovelluksia, sekä yksinkertaistamalla tietojärjestelmien hallintaa ja käyttöä koko niiden elinkaaren ajan.

Seuraava: Yhdistä ja optimoi tietojenkäsittelypalvelut, mikä parantaa IT-järjestelmien kustannustehokkuutta

Lue, miten IBM PureSystems auttaa vähentämään kustannuksia ja lisäämään ketteryyttä yksinkertaistamalla tietojärjestelmien elinkaaren hallintaa — IDC-raportti

Tässä raportissa tutkitaan syitä siihen, miten integroidut järjestelmät, kuten PureSystems, voivat merkittävästi yksinkertaistaa tietojärjestelmien elinkaaren hallintaa. Raportti sisältää käytännön esimerkkejä siitä, miten todelliset IBM:n asiakkaat ovat kehittäneet uusia IT-strategioita parantaakseen liiketoimintansa tuottavuutta. Tämä kehittyi nopeuttamalla tuotteiden ja palveluiden tuomista markkinoille, tehostamalla sovellusten suorituskykyä ja yksinkertaistamalla rutiininomaisia käytönaikaisia hallintatehtäviä.

Mary Johnston Turner
kirjoittaja:

Mary Johnston Turner

Mary Johnston Turner (Research Vice President, Enterprise Systems Management Software) kehittää IDC:n ennusteita ja analyysejä, joiden avulla tutkitaan tietojärjestelmien hallintaohjelmistojen tärkeimpiä markkinoita, kuten julkisten ja yksityisten pilvipalveluiden käyttöönottoa.