Kohti älykkäämpää maailmaa

IBM PureSystems

Asiantuntijuutta. Valmiiksi pureskeltuna.

Ota yhteyttä: Juha Jauhiainen

Puhelin 351-1-881-2137

Email

Ota ratkaisut käyttöön nopeammin

Nopeuta uusien sovellusten, kuten mobiilipalveluiden, sosiaalisen median, suurten tietomäärien käsittelyn ja analytiikkaratkaisujen, käyttöönottoa useista viikoista muutamaan päivään tai jopa muutamaan minuuttiin IBM PureSystems -tuoteperheen helposti integroituvien asiantuntijapalveluiden ansiosta.

Seuraava: Suuria tietomääriä analysoivan järjestelmän arkkitehtuurin suunnittelu

Syitä, miksi nopeasti markkinatilanteisiin reagoivat IT-organisaatiot luottavat integroituihin järjestelmiin — Forrester Consulting -raportti

Suuret muutokset koettelevat IT-alaa ja monet organisaatiot kehittävät uusia lähestymistapoja tietojärjestelmien käyttöön, jotta niistä saataisiin nopeammin ja joustavammin aiempaa parempaa liiketoimintahyötyä. Tässä IBM:n tilaamassa Forrester Consultingin päättäjille suunnatussa raportissa tarkastellaan merkittäviä IT-alan muutoksia, jotka koskettavat niin toimintaansa aloittavia kuin muutosten keskellä jo kamppailevia yrityksiä.

Forrester Consulting
kirjoittaja:

Forrester Consulting

Forrester Consulting tuottaa riippumattomia ja objektiivisia tutkimustyöhön perustuvia konsultointipalveluita, joiden avulla päätöksentekijät voivat muodostaa strategioita ja reagoida muutosten tuomiin liiketoimintatilaisuuksiin. Forrester tuottaa tilauksesta tutkimuksia, kuluttaja- ja yritystietoja, räätälöityjä konsultointipalveluita ja tapahtumia sekä ylläpitää verkkoyhteisöjä ja järjestää liikkeenjohdon vertaiskoulutusta.