Smarter Planet

IBM PureSystems

Ekspertise. Helt enkelt.

Vil du vide mere?

Ring til os på 45 24 16 03

Send en e-mail til IBM

Verdens første serie af systemer med integreret ekspertise

Se, hvordan indbygget, let tilgængelig ekspertise vil ændre IT-systemerne

Systemer med indbygget ekspertise står på spring til at ændre IT-systemerne og forretningsverdenen. Med indbygget ekspertise, et komplet design og en forenklet oplevelse af IT-styring generelt vender PureSystems IT-oplevelsen og -økonomien helt til din virksomheds fordel.

Forfatter og foredragsholder Peter Hinssen diskuterer med et panel af eksperter det aktuelle IT-landskab, og hvordan de nye systemer med integreret ekspertise påvirker det.

Verdens første serie af systemer med integreret ekspertise

Det er på tide at foretage en komplet revurdering af, hvordan virksomheder kan udnytte IT-ekspertise.

Systemer med indbygget ekspertise står på spring til at ændre IT-systemerne og forretningsverdenen med indbygget ekspertise, et komplet design og en forenklet oplevelse af IT-styring generelt.

Oplev, hvad der er muligt med indbygget ekspertise. Få mere at vide om virksomhedens ekspertisemønstre. Vi inviterer dig til at se webudsendelsen med lanceringsvideoen.

Ekspertsystem understøtter en intelligent verden

I disse tider bliver alt, hvad vi bruger, intelligent, lige fra simple enheder, vi har i lommen, til komplekse forsyningsnet, der leverer energi til storbyer. Centralt i denne hastige udvikling står infrastrukturerne, som også ændrer sig – de bliver også intelligente og får flere funktioner.

Hos IBM er vi i gang med at bygge ekspertise direkte ind i IT-systemer for at skabe en ny klasse af systemer, som kaldes systemer med integreret ekspertise. Disse systemer anvender noget, vi kalder ekspertisemønstre – en proces, der består i at fremstille et koncentrat af den samlede viden fra en hel branche og bruge det som basis for en bred vifte af funktioner. Samtidig bliver den tid og de omkostninger, der er forbundet med implementering, reduceret betydeligt.

PureSystems

Tal ikke om fremtiden for IT. Levér den.

Se videoen.

Ambuj Goval, IBM General Manager of Development & Manufacturing, Systems & Technology Group

Vil du vide mere om mulighederne for at udvikle IBM PureSystems-løsninger? Uanset om du allerede er IBM Business Partner eller et potentielt nyt medlem af IBM's Business Partner-fællesskab, så følg linkene nedenfor for at fortsætte.

Ændring af økonomien i IT

70% af IT-budgettet anvendes i dag udelukkende på drift og vedligeholdelse*, og dette går ofte ud over resultater og levering af serviceydelser. Så hvordan kan du allokere flere IT-ressourcer til innovative serviceydelser, så din virksomheds behov bliver opfyldt?

Svaret er enkelt. PureSystems, verdens første serie af systemer med integreret ekspertise. Med indbygget ekspertise baseret på ‘mønstre’ – det vil sige ekspertise samlet fra tusinder af IBM-opgaver, grundig forskning og gennemtestede best practice-løsninger – kan du hurtigt automatisere en række IT-funktioner. Du kan levere nye applikationer og ny service hurtigere, reagere omkostningseffektivt på skiftende behov og forbedre systembelastningsydeevnen.

* IDC, Game Changing Virtual Technology: Major Shifts and Innovations that will Forever Change your IT Business, doc #DR2011_GS4_MB, marts 2011.

Oplev IBM PureSystems-produkterne set med brancheeksperters øjne

Tag en tur på egen hånd, og få mere at vide om IBM PureSystems-produktserien og om, hvordan mønstre kan forenkle komplekse opgaver, så du sparer både tid og penge og hurtigere opnår forretningsresultater.

Større IT-effektivitet

…Det komplette system, der styrer systembelastningen for én, og som leveres klar til drift og har selvstyrende software, det er fremtidens IT.

– Charles Phillips, Chief Executive Officer, Infor

P.t. har 25% af IT-projekterne i USA, og 23% af IT-projekterne i hele verden overskredet både budgettet og tidsplanen.*

25%
USA

23%
HELE VERDEN

* En bestilt undersøgelse, der er gennemført af Forrester Consulting på vegne af IBM

Tag løsninger hurtigere i brug

PureSystems-serien giver Premier mulighed for at bevæge sig hurtigere fremad, end vi formentlig ville være i stand til med andre systemet. Disse systemer er integrerede og er udviklet med det formål at arbejde sammen. Det giver os mulighed for at komme hurtigere på markedet.

– Todd Wilkes, vicedirektør, Enterprise Solution Development hos Premier Healthcare Alliance

29% af forsinkelserne i forbindelse med ibrugtagning af IT-projekter skyldes installations- og konfigurationsmæssige forsinkelser, og 34% skyldes ibrugtagningstiden.*

29%
INSTALLATION OG KONFIGURATION

34%
IBRUGTAGNING

* En bestilt undersøgelse, der er gennemført af Forrester Consulting på vegne af IBM

Forenklet cloud-løsning

PureSystems er den mest avancerede integrerede cloud-løsning på markedet.

– Panos Konstantinidis, medstifter og direktør for forretningsstrategi, OneTree Solutions

69% af alle virksomheder forventer at gå over til cloud-teknologien inden for de næste tre år, men kun 34% har allerede gjort det.

34%

69%

IBM PureData System for Hadoop

Dette system er optimeret til undersøgende analyse og giver mulighed for forespørgsler mod et arkiv. Det omfatter indbyggede analysekatalysatorer til sociale data, maskindata og tekstanalyse og indeholder enestående indbyggede arkiveringsværktøjer.1

  1. Baseret på intern test i IBM og tilbagemeldinger fra kunder. * Tilpassede klynger er klynger, der ikke er professionelt bygget, testet og optimeret på forhånd. De faktiske resultater kan variere.
  • Opnå hurtigt fordele fra big data
  • Gør indførelse og brug af big data enklere
  • Implementér big data i virksomhedsklassen

Enkel cloud-løsning med IBM PureSystems

Gør indførelsen af cloud-teknologi enklere med IBM PureSystems-produkter – en del af IBM SmartCloud Foundation (US) – og få virksomhedens egen private sky, der kan levere infrastruktur- og platformsressourcer som en serviceydelse, op at køre på blot fire timer.

Se videoen.

Afspilningsliste med IBM PureSystems-kundereferencer

Se videoen.

Udtalelse fra XO Communications om IBM PureData System

Se videoen.

VALECARD reducerede driftsomkostningerne med op til 30%

Se den komplette afspilningsliste

Arrangementskalender

2013 PureSystems-arrangementer
Arrangement  Sted  Datoer  Emne  
Ekspert-IT: Sæt skub i big data og cloud Geografiske steder Kommer i 2013 Sæt skub i big data og cloud med systemer med integreret ekspertise Flere oplysninger
PureSystems: Ændring af IT-økonomien og oplevelsen Seoul, Korea 9. maj 2013   Flere oplysninger
PureSystems: Ændring af IT-økonomien og oplevelsen Mumbai, Indien 14. maj 2013   Flere oplysninger
PureSystems: Ændring af IT-økonomien og oplevelsen New Delhi, Indien 16. maj 2013   Flere oplysninger
PureSystems: Ændring af IT-økonomien og oplevelsen Chennai, Indien 17. maj 2013   Flere oplysninger
Videochat: Drivkraften bag integrerede systemer i cloud, big data og det mobile rum Videochat 24. april 2013 Ikke fastlagt Læs mere her