A Smarter Planet

IBM PureSystems

Компетентност. Кратко и ясно.

Ние сме тук, за да Ви помогнем

Позвънете на +2 973 31 71

Изпратете имейл до IBM

Първото в света семейство системи с вградени експертни познания

Вижте как вградените високодостъпни експертни познания ще променят IT

Експертните интегрирани системи са готови да променят IT и бизнеса. С вградените експертни познания, дизайн всичко в едно и опростен общ опит в управлението, PureSystems накланя опита и икономиката на IT решително във Ваша полза.

Авторът и говорителят Peter Hinssen дискутира текущия IT пейзаж и настъпването и въздействието на експертните интегрирани системи с група експерти.

Първото в света семейство системи с вградени експертни познания

Време е изцяло да преосмислим как организациите могат да извлекат ползи от IT експертните познания.

Експертните интегрирани системи са готови да променят IT и бизнеса с вградени експертни познания, дизайн всичко в едно и опростен общ опит в управлението.

Открийте какво е възможно с вградените експертни познания. Научете относно моделите на експертни познания за предприятието. Каним Ви да гледате видеоклипа от стартирането на уебкаста.

Експертна система за smarter planet

В наши дни всичко, което използваме, става по-интелигентно, от обикновените устройства, които носим в джобовете си, до сложните електрически мрежи, които захранват градовете. В центъра на тези бързи еволюции инфраструктурите също се променят - стават по-интелигентни и придобиват допълнителни възможности.

В IBM вече въвеждаме експертни познания директно в компютърните системи, за да създадем нов клас компютри, наречени експертни интегрирани системи. Тези системи разчитат на нещо, което наричаме Модели на експертни познания, или процесът на събиране на колективните познания на една цяла индустрия, да предоставят широк кръг възможности и драстично намаляване на времето и разходите за разгръщане.

PureSystems

Не говорете за бъдещето на IT. Постигнете го.

Гледайте видеоклипа.

Ambuj Goyal главен мениджър на IBM за групата за развитие & производство, системи & технологии

Заинтересовани ли сте да научите повече относно възможностите за развиване на IBM PureSystems решения? Без значение дали вече сте IBM Business Partner или потенциален нов член на IBM BP общността, моля, проверете връзките по долу, за да продължите Вашето пътешествие.

Променяне на икономиката на IT

70% от днешните IT бюджети се изразходват само за операции и профилактика*, което често води до изложени на рискове производителност и доставка на услуги. Как можете да заделите повече IT ресурси за иновативни услуги, за да задоволите бизнес нуждите на Вашата организация?

Отговорът е прост. PureSystems, първото семейство системи в света с интегрирани експертни познания. С вградените експертни познания, базирани на 'модели' - експертни познания, извлечени от хиляди инсталации на IBM, задълбочени разработки и доказани добри практики - бързо можете да автоматизирате голям кръг IT функции. Можете да доставите нови приложения и услуги по-бързо, а реагирате рентабилно на променящите се изисквания и да подобрите производителността на работното натоварване.

* IDC, променяща правилата на играта виртуална технология: значителни промени и иновации, които завинаги ще променят Вашия IT бизнес, документ #DR2011_GS4_MB, март 2011 г.

Вижте IBM PureSystems офертите през очите на експертите в индустрията

Предприемете самостоятелна обиколка, за да научите повече относно семейството продукти на IBM PureSystems и как моделите могат да опростят сложните задачи, като спестяват време, пари и постигат бизнес резултати по-бързо.

Подобрете IT ефективността

…Възможността да разполагате с цялостна система, която управлява натоварването, която идва готова за използване, разполагаща със софтуер, самоуправление, което е бъдещето на IT.

— Charles Phillips, главен изпълнителен директор, Infor

25% от IT проектите в САЩ и 23% от IT пpоектите по целия свят понастоящем надвишават бюджета и изостават в графика.*

25%
САЩ

23%
ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ

* Упълномощено проучване, проведено от Forrester Consulting от името на IBM

Разгръщайте решения по-бързо

PureSystems семейството позволява на Premier да премине напред по-бързо, отколкото бихме имали възможност с други системи. Тези системи са интегрирани; те са създадени с цел да работят заедно, и ни позволяват да стигнем до пазара по-бързо.

— Todd Wilkes, вицепрезидент, Enterprise Solution Development в Premier Healthcare Alliance

29% от закъснялото разгръщане на IT проекти е поради институционални и конфигурационни забавяния , а 34% е поради времето на разгръщане.*

29%
ИНСТАЛИРАНЕ & КОНФИГУРИРАНЕ

34%
РАЗГРЪЩАНЕ

* Упълномощено проучване, проведено от Forrester Consulting от името на IBM

Опростете облака

PureSystems е най-напредничавото интегрирано решение за облак на пазара.

— Panos Konstantinidis, съосновател и директор по бизнес стратегии, OneTree Solutions

Докато 69% от компаниите очакват да се преместят към облака през следващите три години, само 34% от тях вече са го направили.

34%

69%

IBM PureData™ System за Hadoop

Тази система е оптимизирана за изследователски анализ и позволява допускащ заявка архив. Предлага вградени аналитични ускорители за социални данни, машинни данни и текстов анализ, и предоставя уникални вградени средства за архивиране.1

  1. Въз основа на вътрешното тестване от страна на IBM и обратна връзка от клиентите. * Персонализирани клъстери се отнасят за клъстери, които не са професионално предварително създадени, предварително тествани и оптимизирани. Отделните резултати може да варират.
  • Ускорете времето до генериране на стойност за големи данни
  • Опростете приемането и потреблението на големи данни
  • Приложете големи данни от клас предприятие

Опростете облака с IBM PureSystems

Опростете приемането от Ваша страна на облака с IBM PureSystems предложенията — част от IBM SmartCloud Foundation (US) — и направете своя частен облак готов за употреба за по малко от четири часа, като предоставите ресурси за инфраструктура и платформа като услуга на Вашия бизнес.

Гледайте видеоклипа.

IBM PureSystems Client References списък на записи

Гледайте видеоклипа.

IBM PureData System Testimonial включващи XO Комуникации

Гледайте видеоклипа.

VALECARD намалява оперативните разходи с до 30 процента

Стартиране на пълен списък на записи

Календар на събитията

2013 PureSystems събития
Събитие  Местоположение  Дати  Тема  
Експертни IT: ускорете големите данни и облака Регионални местоположения Предстоящи през 2013 Ускорете големите данни и облака с експертни интегрирани системи Повече информация
PureSystems: Променяне на икономиката и опита на IT Сеул, Корея 9-ти май 2013 г.   Повече информация
PureSystems: Променяне на икономиката и опита на IT Мумбай, Индия 14-ти май 2013 г.   Повече информация
PureSystems: Променяне на икономиката и опита на IT Ню Делхи, Индия 16-ти май 2013 г.   Повече информация
PureSystems: Променяне на икономиката и опита на IT Ченай, Индия 17-ти май 2013 г.   Повече информация
Видео чат: Силата на интегрираните системи в облака, големите данни и мобилното пространство Видео чат 24-ти април 2013 г. TBD Научете повече