A Smarter Planet

IBM PureSystems

Expertise. Pure and simple.

Wij staan voor u klaar

Of bel IBM op nummer +32-(0)78-15 54 73

E-mail IBM

IBM PureSystems

IBM PureSystems™ combineren de flexibiliteit van een standaardsysteem met de elasticiteit van cloud computing en de eenvoud van een appliance. Ze zijn al in hun ontwerp geïntegreerd en worden geleverd met ingebouwde expertise die door IBM in tientallen jaren is opgedaan. Dit betekent een aanzienlijke vereenvoudiging van de IT.

Meer informatie over PureSystems (860KB)

PureFlex
Systeem

Het IBM PureFlex™ System combineert rekenkracht, opslag, netwerkfuncties en virtualisatiemogelijkheden onder een enkele gebundelde managementconsole in een infrastructureel systeem. Een systeem dat een expert is in het aanvoelen en voorspellen van de resources die uw bedrijf nodig heeft.

IBM Flex System™ gaat verder dan blades en biedt goed presterende, eenvoudig te integreren componenten die de bouwblokken vormen voor PureFlex en andere geïntegreerde systemen uit de PureSystems-familie.

Maak kennis met het PureFlex en Flex System

PureApplication
Systeem

Het IBM PureApplication™ System is een platformsysteem dat specifiek ontworpen en afgestemd is voor transactionele web- en databaseapplicaties. Dit flexibele, workload-aware platform is eenvoudig te implementeren, aan te passen, te beveiligen en te beheren. Of u nu werkt met een traditionele omgeving of een private cloud-omgeving, deze oplossing van IBM kan de rendabiliteit van uw IT enorm doen toenemen.

Maak kennis met het PureApplication System

PureData
Systeem

De problemen rond big data nemen met de dag toe en de eisen die aan datacenters worden gesteld, zijn nog nooit zo hoog geweest. PureData™ System, de nieuwste telg van de PureSystems-familie, is heel specifiek geoptimaliseerd voor het leveren van dataservices aan de veeleisende applicaties van dit moment. Eenvoud, snelheid en kostenverlaging zijn daarbij de sleutelwoorden.

Maak kennis met het PureData System

De kracht van patronen

Patronen zijn beproefde best practices en expertise voor complexe taken, gedurende tientallen jaren opgedaan tijdens projecten voor klanten en met partners. Deze patronen zijn vastgelegd, in onze laboratoria getest, verder geoptimaliseerd en in een herhaalbare, beleidsgestuurde vorm gegoten. Ze zorgen voor lagere operationele kosten en een kortere time-to-value

Applicatiepatronen

Vooraf gedefinieerde applicatiearchitecturen en vereiste platformservices die op basis van een set beleidslijnen door het systeem worden geïmplementeerd en beheerd.

Platformpatronen

Elastisch cachegebruik, failover, load balancing, beveiligings- en applicatieservice, database en messaging middleware: al deze platformservices zijn vooraf geconfigureerd en worden beleidsmatig beheerd.

Infrastructuurpatronen

Geautomatiseerd, beleidsgestuurd beheer van de infrastructuur voor alle server-, opslag- en netwerkresources.

PureSystems-blogs

Terug naar het begin: Wat is een patroon eigenlijk?

Joe Bohn 23 juli 2012

Kijk waarom het begrip 'patronen' cruciaal is om te snappen hoe IBM PureSystems werken.

Een nieuwe manier van werken: Expertisepatronen

Angelo Littera 23 juli 2012

Kijk waarom patronen de complexiteit van de IT beheersbaar houden, de kosten verlagen en de veranderingen in het bedrijf bijhouden.

  • Jeff Howard

    Vice President Marketing, IBM Systems and Technology Group


De patronen van PureSystems zijn de ingebouwde expertise waarin de best practices van tientallen jaren werk voor klanten zijn samengebracht.

Bekijk de video.

IBM PureSystems Expert Series: Overzicht van patronen

Jeff Howard en een team van IBM-experts leggen uit hoe belangrijk de rol van Patterns of Expertise is in IBM PureSystems.