A Smarter Planet

IBM PureSystems

Expertise. Pure and simple.

Wij staan voor u klaar

Of bel IBM op nummer +32-(0)78-15 54 73

E-mail IBM

's Werelds eerste familie van systemen met geïntegreerde expertise

Kijk hoe de IT verandert door ingebouwde expertise die altijd beschikbaar is

Expert integrated systems hebben alles in zich om business en IT ingrijpend te veranderen. De combinatie van een alles-in-één-ontwerp en vereenvoudigd systeembeheer staat daarvoor garant. Met PureSystems kantelen de manier van werken en de rentabiliteit van de IT overtuigend in uw voordeel.

De auteur en spreker Peter Hinssen praat met een panel van deskundigen over het huidige IT-landschap en de opkomst en impact van expert integrated systems.

's Werelds eerste familie van systemen met geïntegreerde expertise

Het wordt tijd om opnieuw te gaan nadenken over de manier waarop IT-expertise kan worden ingezet.

Expert integrated systems hebben alles in zich om het bedrijfsleven en de IT ingrijpend te veranderen. De combinatie van een alles-in-één-ontwerp en vereenvoudigd systeembeheer staat daarvoor garant.

U ontdekt wat er mogelijk is met ingebouwde expertise. U komt te weten wat expertisepatronen voor een bedrijf kunnen betekenen. We nodigen u van harte uit de webcast van de lancering te bekijken.

Expert Systems voor een slimmere wereld

Tegenwoordig wordt alles wat we gebruiken slimmer. Van eenvoudige apparaatjes in onze broekzak tot complexe elektriciteitsnetten die hele steden van stroom voorzien. In het hart van deze snelle ontwikkelingen blijven ook de infrastructuren niet ongemoeid. Ze worden slimmer en krijgen steeds meer mogelijkheden.

Bij IBM zorgen we er nu voor dat de expertise rechtstreeks wordt ingebouwd in de computersystemen. Zo is er een nieuwe klasse van computers ontstaan die we expert integrated systems noemen. Deze systemen werken met zogenoemde Patterns of Expertise – expertisepatronen waarin de collectieve kennis van een complete branche is vastgelegd. Dergelijke patronen bieden een breed spectrum aan mogelijkheden en zorgen voor een enorme vermindering van de implementatietijd en -kosten.

PureSystems

Praat niet over de toekomst van de IT. Maak hem mogelijk.

Bekijk de video.

Ambuj Goval, IBM General Manager Development & Manufacturing, Systems & Technology Group

Bent u geïnteresseerd in kansen om zelf IBM PureSystems-oplossingen te ontwikkelen? Of u nu al een IBM Bussines Partner bent of lid van de IBM BP-community zou willen worden, via de onderstaande links komt u altijd verder.

De rentabiliteit van de IT verandert

70% van het IT-budget gaat tegenwoordig op aan operationele activiteiten en onderhoud.* In veel gevallen leidt dit tot een verslechtering van de performance en de dienstverlening. Maar hoe kunt u nu meer IT-resources reserveren voor innovatieve diensten die aan de zakelijke eisen van uw organisatie voldoen?

Het antwoord is eenvoudig. PureSystems, 's werelds eerste familie van systemen met geïntegreerde deskundigheid. Met ingebouwde expertise op basis van ‘patronen’ kunt u een groot aantal IT-functies snel en doeltreffend automatiseren. Deze expertise heeft IBM opgedaan in duizenden klantenprojecten, diepgaand onderzoek en beproefde best practices. Nieuwe applicaties en diensten kunt u sneller opleveren, veranderingen in de vraag kunnen rendabeler worden opgevangen en de performance van workloads gaat omhoog.

* IDC, Game Changing Virtual Technology: Major Shifts and Innovations that will Forever Change your IT Business, doc #DR2011_GS4_MB, maart 2011.

Ervaar IBM PureSystems door de ogen van branche-experts

Leid uzelf rond door de productgroep IBM PureSystems en kijk hoe het komt dat complexe taken eenvoudiger worden dankzij patronen. U bespaart tijd en geld en u boekt sneller resultaten.

De efficiency van de IT verbeteren

…Een compleet systeem dat het laden voor je regelt, dat kant en klaar wordt geleverd en dat is uitgerust met software die zichzelf beheert: dát is de toekomst van de IT.

— Charles Phillips, Chief Executive Officer, Infor

25% van de IT-projecten in de VS en 23% van de IT-projecten wereldwijd overschrijdt het budget en loopt achter op schema.*

25%
V.S.

23%
WERELDWIJD

* Een onderzoek uitgevoerd door Forrester Consulting, in opdracht van IBM

Oplossingen sneller implementeren

Dankzij de PureSystems-familie kan Premier zich sneller ontwikkelen dan waarschijnlijk mogelijk zou zijn geweest met andere systemen. Deze systemen zijn geïntegreerd; ze zijn er specifiek op gebouwd om samen te werken, en daardoor kunnen wij onze producten sneller op de markt brengen.

— Todd Wilkes, vicepresident Enterprise Solution Development bij Premier Healthcare Alliance

29% van de te late opleveringen van IT-projecten is het gevolg van vertragingen in de installatie en configuratie en 34% het gevolg van de implementatietijd*

29%
INSTALLATIE & CONFIGURATIE

34%
IMPLEMENTATIE

* Een onderzoek uitgevoerd door Forrester Consulting, in opdracht van IBM

Cloud eenvoudiger maken

PureSystems is de meest geavanceerde geïntegreerde cloud-oplossing die op de markt is.

— Panos Konstantinidis, medeoprichter en Business Strategy Director van OneTree Solutions

Hoewel 69% van de bedrijven verwacht binnen drie jaar te zijn overgestapt op de cloud, is dat nu nog voor slechts 34% het geval.

34%

69%

IBM PureData™ System for Hadoop

Dit systeem is geoptimaliseerd voor verkennende analyse en zorgt voor de aanmaak van een doorzoekbaar archief. Het beschikt niet alleen over ingebouwde versnellers voor de analyse van sociale gegevens, machinegegevens en tekst, maar ook over ingebouwde archiveringstools.1

  1. Op basis van interne tests van IBM en feedback van klanten. * Onder "op maat gebouwde clusters" wordt verstaan: clusters die vooraf niet door professionals zijn gebouwd, getest en geoptimaliseerd. Individuele resultaten kunnen hiervan afwijken.
  • Versnel de time-to-value van big data
  • Vereenvoudig de overstap op & consumptie van big data
  • Implementeer big data van enterpriseklasse

Cloud vereenvoudigen met IBM PureSystems

Maak de overstap op cloud eenvoudiger met producten van IBM PureSystems — onderdeel van IBM SmartCloud Foundation (US) — en neem binnen slechts vier uur uw eigen private cloud in gebruik, met IaaS- en PaaS-resources die specifiek zijn voor uw bedrijf.

Bekijk de video.

Evenementen

IBM PureSystems - Afspeellijst klantenreferenties

Bekijk de video.

IBM PureData System en het verhaal van XO Communications

Bekijk de video.

VALECARD verlaagt operationele kosten met max. 30 procent

Start de volledige afspeellijst

Evenementenkalender

PureSystems - Evenementen in 2013
Evenement  Locatie  Datum  Thema  
Expert IT: Acceleate Big Data and Cloud Regionale locaties Evenementen in 2013 Accelerate Big Data and Cloud with Expert Integrated Systems Meer informatie
PureSystems: Changing the economics and experience of IT Seoul, Korea 9 mei 2013   Meer informatie
PureSystems: Changing the economics and experience of IT Mumbai, India 14 mei 2013   Meer informatie
PureSystems: Changing the economics and experience of IT New Delhi, India 16 mei 2013   Meer informatie
PureSystems: Changing the economics and experience of IT Chennai, India 17 mei 2013   Meer informatie
Videochat: The Momentum of Integrated Systems in the Cloud, Big Data, and Mobile Space Videochat 24 april 2013 TBD Lees verder