A Smarter Planet

IBM PureSystems

Expertise. Pure and simple.

Wij staan voor u klaar

Of bel IBM op nummer +32-(0)78-15 54 73

E-mail IBM

Overzicht

Doordat ze de flexibiliteit van een algemeen inzetbaar systeem combineren met de elasticiteit van de cloud en de eenvoud van een apparaat hebben expert integrated systems alles in zich om de levenscyclus van de IT volkomen te veranderen.

Vereenvoudiging


Nu de gegevens steeds complexer worden, is er een sterke behoefte aan een vereenvoudigde benadering van de IT. Expert integrated systems zorgen voor een fundamentele verandering van de IT-levenscyclus. Ze leiden tot lagere kosten, besparingen op tijd en resources, en een snellere innovatie voor uw onderneming.

Aanschaf

Expert integrated systems worden aangeschaft als een enkel systeem, met een enkel product-ID. Alle componenten zijn in de fabriek al optimaal geselecteerd en geïntegreerd. Daarmee bent u verlost van het gecompliceerde instellen van componenten.

Implementatie

Elastisch cachegebruik, failover, load balancing, beveiligings- en applicatieservice, database en messaging middleware: al deze platformservices zijn vooraf geconfigureerd en worden beleidsmatig beheerd.

Beheer

Geautomatiseerd, beleidsgestuurd beheer van de infrastructuur voor alle server-, opslag- en netwerkresources.

Ondersteuning

Geautomatiseerd, beleidsgestuurd beheer van de infrastructuur voor alle server-, opslag- en netwerkresources.

Ingebouwde expertise

Vastleggen en automatiseren van datgene wat experts doen – van de infrastructuur tot de applicatie – om de implementatie en het beheer van IT eenvoudig te maken.

Ontworpen voor integratie

In PureSystems integrate zijn de hardware- en softwareresources geïntegreerd en op elkaar afgestemd, zodat er sprake is van een kant-en-klaar, workload-optimised systeem.

IT-projecten die het project overschrijden en achterlopen op schema

Percentage IT-projecten dat momenteel het budget overschrijdt en achterloopt op schema, zowel in de V.S. als wereldwijd

Boven budget

Achter op schema

25%

25%

34%

25%

Interactief diagram starten

V.S.

Wereldwijd

Een onderzoek uitgevoerd door Forrester Consulting, in opdracht van IBM