Arrangementer

BusinessConnect 2014. Hold av datoen 21. oktober 2014 i kalenderen. Bli med på reisen til et smartere Norge.

BusinessConnect 2014. Hold av datoen 21. oktober 2014 i kalenderen. Bli med på reisen til et smartere Norge.

Velkommen til IBMs årlige kundearrangement BusinessConnect - tidligere Smarter Business. Sammen med våre kunder bruker vi teknologi for å løse utfordringer innen alt fra helse og samferdsel, til samhandling og effektivisering.

Vi arbeider tett med både små og store virksomheter, og leverer tjenester og produkter som skaper reell verdi. Det er vi stolte av. Vi jobber for et smartere Norge!

Dette vil vi vise deg. Vi vil dele alle mulighetene og potensialet som ligger der, presentere konkrete løsninger som allerede er i bruk. Løsninger som gjør verden litt smartere - og hverdagen din litt enklere.

Bli med på reisen til et smartere Norge. Hold av datoen 21. oktober 2014 i kalenderen. Meld deg på BusinessConnect 2014 på Hotel Scandic Fornebu allerede nå!


Stavanger Impact Week 2014

Stavanger Impact Week

Stavanger Impact Week setter fokus på bærekraftig vekst og integrerte løsninger i det urbane liv. Gjennom blant annet foredrag, workshops, demoer, seminarer, webinarer og paneldiskusjoner vil temaer som bedre urban planlegging og bedre mobile løsninger diskuteres. Arrangementet er offentlig, og IBM stiller som sponsor. Sammen med CSR Norge holder IBM også foredrag om bærekraftig sysselsetting torsdag 16. oktober, kom innom!


Large System Update 2014

Large System Update 2014

Bli med på årets LSU-event, og ta del i videreføringen av arbeidet med å gjøre det ekstraordinære mulig etter 50 år med Mainframe.

Den digitale æraen fortsetter sin utvikling, og bedrifter må tenke nytt og transformativt for å ligge et hestehode foran. Vi i IBM mener løsningen ligger i å være åpne for nye trender og være villig til å ta del i utviklingen av IT.

Vårt oppdrag: Levere banebrytende teknologi som forbedrer og revolusjonerer måten vi arbeider på. Uansett hvilket nivå din IT-ekspertise ligger på bør du møte opp for et raskt og helhetlig overblikk over utviklingen som foregår og få svar på spørsmålene du alltid har lurt på.


IBM Digital Experience 2014. 28-31 October 2014 Düsseldorf, Germany

At IBM Digital Experience 2014 – Europe (formerly the IBM Exceptional Web Experience Conference), learn about the market-leading IBM Digital Experience software, powered by IBM WebSphere Portal and Web Content Manager, that allows organizations to create customized digital experiences that reinvent the way they engage with their most important audiences: customers, employees and business partners.


EHiN 2014

EHiN 2014

EHiN 2014

Konferansen samler en rekke offentlige og kommersielle aktører for å skape en felles nasjonal arena rundt temaet digitalisering av helsesektoren. Arrangører av EHiN er Helse- og omsorgsdepartementet og IKT-Norge. I programkomiteen sitter KS, Helsedirektoratet, Nasjonalt senter for samhandling og telemedisin og Helse Bergen. IBM stiller som gullsponsor og vil vise hvilke muligheter som ligger i bruk av teknologi i helsesektoren.


Atea Community 2014

Atea Community 2014 Community THE PLACE TO BE

Atea Community 2014 Community THE PLACE TO BE

Atea Community; møtestedet for IT-bransjen for deling av innsikt, kompetanse og faglig nettverk.
Community er en heldags IT-konferanse som arrangeres i ni byer. På årets Community ser vi nærmere på samspillet mellom teknologi og menneske. Hvordan forvalte og integrere systemer, funksjonalitet og informasjon for størst mulig grad av samhandling, effektivitet og sikkerhet. Dette passer perfekt med IBM sine satsningsområder innen Social, Mobile, Analytics, Cloud og Security. IBM er tilstede i alle byene - kom å besøk oss på IBM stand.

The IBM C-Suite Study 2013

IBM CEO study 2013

Hva er viktig for ledere i organisasjoner i dag? Hvordan forbereder de seg for å møte morgendagens trender?

Møt IBM i sosiale medier

in. BLOGG. facebook.

RSS

RSS

Abonnere på siste nytt fra IBM.