Learn. Explore. Expand.

Mobile, Social, Cloud, Big Data, Security,
Internet of Things — find an event
tailored to your role and interest.

Arrangementskalender

IBM arrangerer flere eventer og arrangement hvert år. Vi deltar også i flere eventer som er arrangert av andre bedrifter eller organisasjoner. Klikk deg inn på kalenderen, så holder du deg oppdatert på hva som skjer.Event Date Location Registration
SAP Innovation Forum
På SAP Innovation Forum kan du høre hvordan synergier mellom SAP og IBMs teknologier kan effektivisere virksomheten. Du vil også få muligheten til å dele real-world erfaringer og oppdage det siste fra industrianalytikere. Med kundeshowcases og hands-on demoer vil det blant annet være mulighet for å bygge skreddersydde road maps for å digitalisere bedriften.
12/04/2016 Oslo, UBC Registrering
Crayon SPLA World
Crayon samler for sjette gang produsenter og intern Crayon ekspertise for en dag med fokus på Service Providere og IBM er med!
14/04/2016 Oslo, Radisson Blu Registrering
Blue Box introduction event
Bli med på et halvdags seminar om Blue Box og lær mer om hvordan IBM Cloud og Blue Box kan gi fordeler for din forretning. Blue Box gir mulighet for en enkel, "Private cloud-as-a-service plattform" basert på OpenStack.
21/04/2016 IBM Mastemyr Registrering
IBM Vision 2016
IBM Vision 2016 er den første globale konferansen for finans, risk managment og sales compensation professionals. Vision 2016 viser deg hvordan du kan outthinke problemer, risiko og utfordringer og dermed utkonkurrere konkurrenten og egne mål.
09-12/05/2016 Orlando, FL Registrering
IBM Amplify 2016
Amplify 2016 er en av IBM´s globale konferanser hvor cognitive commerce er nøkkelordet. Konfereansen handler blant annet om hvordan man forbedrer kundekjøp, lojalitet og lønnsomhet. Amplify gir deg muligheten til å oppdage de siste løsningene og strategiene til å orientere hele bedriften rundt kundene.
16-19/05/2016 Tampa, FL Registrering
CxO Cloud seminar
Halvdags seminar hvor fokus er på kogntiv computing og cloud tjenester. IBM kommer i løpet av 2016 til å åpne et datasenter på norsk jord, dette gir muligheter for å tenke nytt.
24/05/2016 Oslo, Ekebergrestauranten  
Evry IT-Galla
IBM er med som hovedsponsor på Evry sin IT-galla i Stavanger. Dette er en møteplass for næringslivet og IT-interesserte. IBM´s Arne Norheim holder et av foredragene fra hovedscenen, og her vil han snakke om hvordan disruptiv innovasjon og bruk av data kan utnyttes som konkurransefortrinn og hvordan teknologien skaper helt nye markeder.
02/06/2016 Stavanger Registrering
ERP Systemer
ERP-systemer 2016 er et kompakt fagseminar ledet av Bo Hjort Christensen fra Handelshøyskolen BI, en årlig møteplass for både kunder og leverandører av ERP-systemer. IBM er med som utstiller.
02/06/2016 Oslo, Radisson Blu Registrering
Nordic Developer Conference
IBM er med som utstiller på Nordic Developer Conference som arrangeres for niende gang i Oslo spektrum. NDC Oslo er et fem-dagers arrangement og tar sikte på å levere den ultimate opplevelsen for utviklere med syv parallelle tracks, workshops før og etter konferansen, seminarer og noen av software industriens beste key speakers.
06-10/06/2016 Oslo Spektrum Registrering
CxO IBM Watson Health seminar
Halvdags seminar med fokus på hvordan IBM Watson kan revolusjonere arbeidet mot å bekjempe kreft.
07/06/2016 Oslo, Continental  
Digitaliseringskonferansen
IBM er med på Digitaliserings­konferansen - en arena for alle som har ansvar eller interesse for digitalisering av offentlig sektor. Arrangmentet legger til rette for å kunne diskutere ulike muligheter og bli oppdtaret på status i ulike sektorer.
09-10/06/2016 Oslo Konserthus/ Radisson Blu Registrering

Mer informasjon:


Anita Fragaat

Anita Fragaat

Event Manager
Marketing & Communication, IBM Norway