Arrangementer

BusinessConnect 2014. Hold av datoen 21. oktober 2014 i kalenderen. Bli med på reisen til et smartere Norge.

BusinessConnect 2014. Hold av datoen 21. oktober 2014 i kalenderen. Bli med på reisen til et smartere Norge.

Velkommen til IBMs årlige kundearrangement BusinessConnect - tidligere Smarter Business. Sammen med våre kunder bruker vi teknologi for å løse utfordringer innen alt fra helse og samferdsel, til samhandling og effektivisering.

Vi arbeider tett med både små og store virksomheter, og leverer tjenester og produkter som skaper reell verdi. Det er vi stolte av. Vi jobber for et smartere Norge!

Dette vil vi vise deg. Vi vil dele alle mulighetene og potensialet som ligger der, presentere konkrete løsninger som allerede er i bruk. Løsninger som gjør verden litt smartere - og hverdagen din litt enklere.

Bli med på reisen til et smartere Norge. Hold av datoen 21. oktober 2014 i kalenderen. Meld deg på BusinessConnect 2014 på Hotel Scandic Fornebu allerede nå!


Integrasjonsdagene 2014

Communicate

Integrasjonsdagene går av stabelen i Halden torsdag 4. og fredag 5. september 2014. I år skal det dreie seg om Smart Integrasjon. Temaer som berøres under denne merkelappen er Internet of Things, Internet of Everything, intelligente løsninger og ikke minst integrasjonene som får det hele til å fungere som en helhet.

Integrasjonsdagene kombinerer et sterkt faglig program med humoristiske innslag og ett inspirerende foredrag. Latteren løser opp stemningen og bidrar til å nullstille hjernen, slik at den kan motta mer informasjon. Mens foredraget er tenkt å gi deg nye idéer. Som du kanskje kan sette ut i praksis, når du er tilbake på arbeidsplassen din.


IT-tinget 2014 EVRY

IT forbindes som oftest med teknikk, tall, bits og maskiner i kalde og duse miljøer. IT-tinget 2014 ønsker å flytte fokuset og sier "UserIsKing!" Det betyr at vi må gå fra business to business til å fokusere på human to human. Tjenester skreddersys brukeren og kunden, og forbrukerteknologi er standarden. Gjennom våre individuelle bidrag setter vi farge på arbeidsplassen, sosiale medier og også IT-tinget 2014.


IBM Digital Experience 2014. 28-31 October 2014 Düsseldorf, Germany

At IBM Digital Experience 2014 – Europe (formerly the IBM Exceptional Web Experience Conference), learn about the market-leading IBM Digital Experience software, powered by IBM WebSphere Portal and Web Content Manager, that allows organizations to create customized digital experiences that reinvent the way they engage with their most important audiences: customers, employees and business partners.


EHiN 2014

EHiN 2014

EHiN 2014

Konferansen samler en rekke offentlige og kommersielle aktører for å skape en felles nasjonal arena rundt temaet digitalisering av helsesektoren. Arrangører av EHiN er Helse- og omsorgsdepartementet og IKT-Norge. I programkomiteen sitter KS, Helsedirektoratet, Nasjonalt senter for samhandling og telemedisin og Helse Bergen. IBM stiller som gullsponsor og vil vise hvilke muligheter som ligger i bruk av teknologi i helsesektoren.


Atea Community 2014

Atea Community 2014 Community THE PLACE TO BE

Atea Community 2014 Community THE PLACE TO BE

Atea Community; møtestedet for IT-bransjen for deling av innsikt, kompetanse og faglig nettverk.
Community er en heldags IT-konferanse som arrangeres i ni byer. På årets Community ser vi nærmere på samspillet mellom teknologi og menneske. Hvordan forvalte og integrere systemer, funksjonalitet og informasjon for størst mulig grad av samhandling, effektivitet og sikkerhet. Dette passer perfekt med IBM sine satsningsområder innen Social, Mobile, Analytics, Cloud og Security. IBM er tilstede i alle byene - kom å besøk oss på IBM stand.


SPLA World 2014

SPLA WORLD 2014. September 24th at Radisson Blu Scandinavia, Oslo - Norway

SPLA WORLD 2014. September 24th at Radisson Blu Scandinavia, Oslo - Norway

For fjerde år på rad arrangeres Norges største IT-arrangement for service providere.
På SPLA World får du faglig påfyll og siste nytt innen innovative hostingtjenester og du vil få mulighet til å snakke med markedets ledende leverandører. Det er et faglig spekket program og sesjoner med erfaringsutveksling. Kom gjerne å besøk IBM på stand for å ta en uformell samtale med våre hostingeksperter.

The IBM C-Suite Study 2013

IBM CEO study 2013

Hva er viktig for ledere i organisasjoner i dag? Hvordan forbereder de seg for å møte morgendagens trender?

Møt IBM i sosiale medier

in. BLOGG. facebook.

RSS

RSS

Abonnere på siste nytt fra IBM.