Tapahtumat


Siirry kilpailijoidesi edelle IBM WebSpheren avulla!

25.9.2014 klo 8.30-16.00 | IBM:n toimitalo, Laajalahdentie 23, Helsinki

Tässä koko päivän maksuttomassa seminaarissa käymme läpi teknologian näkökulmasta tärkeimmät IBM WebSphere -ratkaisut, jotka auttavat liiketoimintasi kehittämisessä, oli kyseessä sitten mobiili, liiketoimintaprosessien parantaminen, integraatiot tai pilviratkaisut.

Asiantuntijamme havainnollistavat livedemojen avulla, kuinka IBM:n ratkaisut ovat parempia kuin kilpailijoidemme, kuten Oracle, TIBCO, JBoss tai vFabric. Tilaisuudessa kerrotaan myös tuoreimmat WebSphere-tuoteuutiset seuraavista ratkaisuista: IBM WebSphere Application Server, IBM Worklight -mobiilialusta, SoftLayer-pilvitarjoama, IBM Business Process Manager, IBM Blueworks Live ja IBM PureSystems.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu heti! Tarjoamme päivän aikana esitysten lisäksi aamiaisen, lounaan ja virvokkeita. Päivän puheenvuorot ovat englanniksi.

Siirry tapahtumasivulle


IBM BusinessConnect 2014 - Älyn uusi aikakausi

15.10.2014 | Finlandia-talo, Helsinki

Menestyvä liiketoiminta ei perustu reagointiin. Kestävän kasvun perusta on ennakointi. Ajan tasalla oleminen ei yksinkertaisesti enää riitä.

Suosittu IBM Smarter Business on nyt IBM BusinessConnect. Tapahtuma kokoaa yhteen IT- ja liiketoimintapäättäjät ja pursuaa kiinnostavia puheenvuoroja IBM:n asiakkailta ja asiantuntijoilta.

Ilmoittautuminen alkaa elokuussa 2014, jolloin myös julkistamme monipuolisen agendan.

Varaa päivä kalenteristasi jo nyt!

Siirry tapahtumasivulle


IBM Large Systems Update 2014

27.-28.10.2014 | IBM:n toimitalo, Laajalahdentie 23, Helsinki

In keeping with tradition IBM proudly invites you to this years Large Systems Update.

The topics during this two-day event will be presented by thought leaders, lead architects, and subject matter experts from the Nordic region as well as worldwide.
Regardless of your area of IT expertise, do not miss the opportunity to get a quick and complete overview of all major developments with respect to System z, exchange thoughts with peers, and get answers to the questions you always wanted to ask!

Registration is now ongoing and in September we will establish the fascinating agenda of this year.

Join the event and let’s continue to Make the Extraordinary Possible after 50 years of Mainframe!

Siirry tapahtumasivulle