Why Cloud?

Navigatie primaire tab
SoftLayer

SoftLayer
Gratis proefversie - SoftLayer cloud platform

IBM Cloud host 30% méér top-websites dan wie dan ook ter wereld.

Een maand lang een gratis cloudserver

IBM Cloud host méér van de meest bezochte websites dan Amazon, of dan welke andere cloudprovider dan ook. De drukste en meest data-intensieve bedrijven weten dat high-traffic, high-demand oplossingen kunnen leiden tot pieken die een slechtere performance tot gevolg hebben. Met opties zoals onze SoftLayer bare metal producten kunnen bedrijven hun meest veeleisende apps laten draaien op dedicated servers — zonder de storende invloeden die een gedeelde omgeving met zich meebrengt.


Zoekmachine geeft mensen een bed — en vertrouwt op de IBM Cloud.

HotelsCombined.com® is 's werelds grootste vergelijkingssite voor hotelprijzen. De site verzamelt en presenteert in real-time meer dan 2.500.000 deals van internationale hotels, op basis van een database van 235.000 hotels in 225 landen. Een ideale klus voor de IBM Cloud.

 

Méér top websites draaien in de IBM Cloud.

Uit een onafhankelijk onderzoek van de 100.000 drukste websites bleek dat IBM véél meer websites host dan welke andere provider dan ook.

Een maand lang een gratis cloudserver

Een maand lang een gratis cloudserver

Overtuig uzelf. Bouw gratis* een cloudserver met één core, één GB RAM en 25 GB lokale storage en neem deze in een minuut of vijf in gebruik.Juridische disclaimer: Gegevens over 270.000 en 30% afkomstig van HostCabi.net, geraadpleegd op 25-10-2013

*Aanbieding geldt voor nieuwe klanten voor één publieke cloudinstance van CloudLayer Computing in een willekeurig SoftLayer datacenter (met uitzondering van DAL01) gedurende één kalendermaand. Voor autorisatie is een geldige creditcard vereist. Indien de cloudserver niet binnen één maand na activering wordt geannuleerd, worden aanvullende maanden service ten laste gebracht van de creditcard.

IBM biedt u meer manieren om uw cloud op maat te maken.

Een maand lang een gratis cloudserver

Omdat SoftLayer gratis 1600 API's aanbiedt, krijgt u de vrijheid om precies die combinatie van functionaliteit te gebruiken die u de hoogste mate van aanpassing, controle en flexibiliteit verschaft. SoftLayer kan naadloos worden geïntegreerd met maatwerk software van andere leveranciers, zodat provisioning, management, monitoring en informatie-uitwisseling naadloos verlopen. En in tegenstelling tot veel andere producten kunt u uw cloud met SoftLayer rechtstreeks op doorlopende basis beheren. Het is de cloud, hoe u hem ook wilt hebben.

   

Mega verwerkingskracht voor Magma Mobile

Het in Frankrijk gevestigde, mondiaal opererende Magma Mobile is een van de grootst Android ontwikkelaars ter wereld. Het bedrijf verwelkomt maandelijks gemiddeld 8,5 gebruikers voor zulke populaire games en applicaties als Android Pinball, Bubble Blast, Mahjong 3D en Podkast. Het spreekt dan ook vanzelf dat dit bedrijf behoefte heeft aan een serieuze cloud. Lees waarom Magma Mobile werkt met IBM bare metal.

Een maand lang een gratis cloudserver

Een maand lang een gratis cloudserver

Overtuig uzelf. Bouw gratis* een cloudserver met één core, één GB RAM en 25 GB lokale storage en neem deze in een minuut of vijf in gebruik.*Aanbieding geldt voor nieuwe klanten voor één publieke cloudinstance van CloudLayer Computing in een willekeurig SoftLayer datacenter (met uitzondering van DAL01) gedurende één kalendermaand. Voor autorisatie is een geldige creditcard vereist. Indien de cloudserver niet binnen één maand na activering wordt geannuleerd, worden aanvullende maanden service ten laste gebracht van de creditcard.

IBM Cloud ondersteunt 24 van de 25 hoogst genoteerde bedrijven in de Fortune 500.

De best presterende bedrijven presteren zo goed omdat ze draaien op beter presterende technologie. Ter stimulering van Big Data analytics, social, mobile en de innovatie van hun bedrijfsprocessen hebben ze gekozen voor cloud-based applicaties. Kort gezegd: meer en meer van de beste bedrijven maken gebruik van de meer dan 100 SaaS-oplossingen in de IBM Cloud. Mede daardoor blijven ze behoren tot de meest succesvolle bedrijven ter wereld.

 

In één ruk van de koe naar de klant.

HP Hood is een van de grootste producenten van merk-zuivelproducten in de VS. In de loop der jaren heeft het bedrijf tal van andere bedrijven overgenomen, waarvan er vele nog steeds gebruikmaakten van papieren supply chain processen. Hood had behoefte aan een gebundeld transportmanagementproces voor de hele supply chain, en aan een efficiënt logistiek netwerk voor zijn duizenden chauffeurs. Het koos voor een IBM-oplossing die werkte met SaaS en die draaide in de IBM Cloud.